FØLG OSS      

Endelig er det martna igjen!

Øras dager 2021! 
Vi har savnet handelsgata, alle opplevelsene og aktivitetene, utstillerne og besøkende fra fjernt og nært - endelig er det tid for martna igjen! 


Vi legger opp til tre dager med yrende liv i sentrum fra morgen til kveld! Øras dager skal igjen forvandle Verdal sentrum til et stort festivalområde 26. - 28. august. Vi har jobbet godt for å få på plass et program som tar hensyn til smittevern og koronarestriksjoner - for trygge opplevelser. I den forbindelse har vi også i år valgt å benytte oss av hele byrommet for å spre aktivitetene og besøkende. Programmet har noen modifikasjoner, men vi er fornøyde med programmet som vi har fått på plass, og kan tilby et bredt utvalg av aktiviteter som skal treffe både små og store! 
Vi håper alle støtter opp om arrangementet og bidrar til å skape liv i sentrum de tre dagene martnan pågår! 

VNF ser på det å arrangere Øras Dager som en del av samfunnsoppdraget vårt. Gjennom å fremme samarbeid og gi næring til bolyst, bidrar vi til verdiskaping, vekst og nye arbeidsplasser i Verdal. 

Her er et lite utvalg over noen av aktivitetene vi tilbyr de kommende dagene:
 • Hugos tivoli - hele perioden
  For mange er tivoliet en viktig del av Øras dager. Hugos tivoli er endelig tilbake i byen, etter en lang og krevende periode under pandemien. Besøk tivoliet torsdag og fredag kl. 14:00 - 19:00 eller lørdag kl. 10:00 - 15:00. 
   
 • Byvandring - hele perioden
  Boligbyggelaget Midt ønsker å invitere deg med på guidet tur i Verdal sentrum under Øras dager. Rune Dillan fra Verdal Historielag byr på spennende byhistorier av både eldre og nyere dato. Møt opp i Boligbyggelaget Midt sine lokaler i Vektargata 3. Tidspunkter: Torsdag kl. 12:00 og 16:30. Fredag kl. 12:00 og 16:30. Mer info her
   
 • Tour de Tomtvatnet: Barneritt - hele perioden
  I forbindelse med Øras dager arrangerer Tour de Tomtvatnet barneritt på baksiden av ALTI Verdal (Bobyn kjøpesenter). Løypen vil være åpen hele perioden. Alle barn mellom 0-12 år kan delta. Alle fremkomstmidler er tillat. Ta med deg barnevogna, trå traktoren eller sykkelen å bli med! Se mer info her
   
 • SPREK Elveløpet 2021 - torsdag kl. 18:00
  I samarbeid med Sprek Treningssenter og Verdal friidrettsklubb kan barn, ungdom, voksne, familier og bedrifter, bli med på en flott tur- og løpsopplevelse med start og mål i Jernbanegata. Fra Jernbaneparken går Elveløpet ut på Elvepromenaden i idylliske omgivelser langs Verdalselva. Løypa er flat og lettløpt, stort sett grus som underlag. Passer like godt for deg som vil ta en tur med barnevogna, som for deg som vil løpe en hurtig 5 km! Flere premier, men årets premie til beste bedrift er en bedriftskveld på Stiklestad golfbane med profesjonell instruktør. Mer info om løpet og påmelding (frist: 24. aug!) her.
   
 • Offisiell åpning Ørmelen tursti + trimbingo - torsdag kl. 17:00
  En etterlengtet tursti i vakre omgivelser! Turstien på Ørmelen vil torsdag 26. august kl.17.00 ha en offisiell åpning, med pomp og prakt – i regi av Verdal kommune. Etter åpning arrangeres trimbingo langs den 1,5 km traseèn fra Tangenvegen/Gamle Ferjevegen til Folkeparken. Trimbingoen arrangeres av Verdal musikkorps. Mer info her
   
 • Gatebil-utstilling og dB-måling (stereoanleggmåling) - fredag kl. 17:45
  I samarbeid med Trøndelag gatebilklubb, ALTI Verdal og VIANOR Verdal vil det bli konkurranser og biloppstillinger. Bli med på stor bilutstilling og dB-konkurranse (stereoanleggmåling) med flere premieringer. Sted: Parkeringa på VIANOR Verdal. 

   
 • Politikerdebatt inkl. valgpub og LIVE-pod - fredag kl. 19:15
  Valget er like rundt hjørnet! Bli med på politikerdebatt og en sosial kveld med mulighet for servering. Kvelden ledes av Roger Rein, sjefsredaktør i Mediehuset Innherred. Gratis inngang - begrenset antall plasser! Førstemann til mølla-prinsippet -  kun 30 plasser! Påmelding gjøres her: POLITIKERDEBATTEN 2021 m/LIVE-pod & valgpub - Verdal Næringsforum (verdalnf.no) Sted: Turnèteateret
 
 • Sparebankrebusen - lørdag kl. 11:00 - 14:00
  Bli med på en morsom og kreativ rebusløype med oppgaver for hele familien! Flott premie fra Sparebank1 SMN til vinnerlaget! De minste bør nok ha med seg en voksen, da det kreves at du kan lese og finne fram i noen avstander og lignende. Start og stopp utenfor Sparebank1-kontoret.

Se fullt program i bildet nedenfor:

 

Årets Øras dager-avis! 

Øras dager-avisa går i disse dager ut til over 19.000 postkasser i Innherred. 
Her finner du masse informasjon om det som skjer under Øras dager - i tillegg til fullt program, artikler og intervjuer. Sjekk ut den digitale versjonen her:  

Vi ønsker 50 lokale og nasjonale utstillere velkommen!
 

Årets utstillere
I løpet av sommeren er det flere som har meldt sin interesse for Øras dager og mulighetene det gir som utstiller. Vi har omtrent 50 utstillere som vil være representert i gatene og i sine egne lokaler. Disse er en god blanding av lag og foreninger, samt lokalt næringsliv. Se årets utstillere på https://www.orasdager.no/

 

 

ALTI Verdal offisiell åpning! 

Vår medlemsbedrift, ALTI Verdal (tidligere Bobyn), har lagt sin offisielle åpning av nyoppusset kjøpesenter til martnasdagene! 

ALTI Verdal har derfor mange aktiviteter som foregår under Øras dager.
Aktivitetene som er en del av Øras dager-programmet er:

 

Fredag 27.08 kl. 17:00
Minikonsert med Skei & PT

 

Lørdag 28.08 kl. 12 - 14:
Innherred brann og redning stiller med biler - og brannbamsen Bjørnis kommer! 
Møt maskottene Ellie og Timba, som har med seg ansiktsmaling. 

 

Velkommen! 

Vi håper årets Øras dager faller i smak, og gleder oss til vi ses 26. - 28. august!

Mer informasjon finner du på Øras Dager sin nettside, samt Facebook-side.

Med vennlig hilsen Verdal Næringsforum


 

Les mer