FØLG OSS      

Henter heim utflytta Verdaling for å styrke laget

– Med Kjersti Fikse på laget styrker vi kompetansen vår på medier og samfunnskontakt, sier Ingrid Dahl Furunes, daglig leder i Verdal Næringsforum. 

Med en ambisjon om å bli enda sterkere på samfunnskontakt har Verdal Næringsforum ansatt Kjersti Fikse (43) som leder for markeds- og kommunikasjonsavdelingen. Fikse forlater dermed jobben som journalist og tillitsvalgt i Adresseavisen etter 14 år og vender nesa heimover, 18 år etter at hun først forlot bygda. 

– Jeg er fornøyd med at vi får Kjersti til å komme hjem igjen. Det kaller jeg #HEIMKJÆRT i praksis, sier Furunes.

Fikse har 20 års erfaring fra media, en bachelor i TV-produksjon fra Australia og en master i kunnskapsledelse fra Universitetet Nord. Før hun ble ansatt i Adresseavisen, jobbet hun som videojournalist i TV2, TVNorge og TV Nord-Trøndelag. 

- Jeg har med begeistring sett på all den spennende utviklingen og innovasjonen som har skjedd i Verdal de siste åra, og som kontinuerlig skjer her. Å få lov til å være så tett på Verdalssamfunnet som det jeg opplever at Verdal Næringsforum er, og få jobbe sammen med Ingrid for å utvikle næringslivet og Verdal by videre, var en altfor god mulighet til å la gå fra meg, sier Fikse.
 
Verdal Næringsforum har 225 medlemsbedrifter innenfor alle bransjer og har som mål å skape og utvikle et sterkt næringsliv i Verdal. 
 

Les mer