FØLG OSS      

Nytt medlem: POP-KORN AS

«Et lite landsens 360 musikkselskap» er beskrivelsen Sverre Bjarne Inndal gir av sin bedrift på ega nettside.

Det er mulig det er både lite og landsens, men gjennomført kult, kreativt og preget av proff kompetanse er det også. 
 

Landsens lydhørighet

Denne uka ble POP-KORN AS en del av VNF-familien, noe vi synes er utrolig kult. På nettsiden kan man lese følgende: 

Ideen bak POP-KORN kom som en konsekvens av ei melding eier av firmaet fikk dag to ut i pandemien. Der sto det «Du skoill vel ha ønska du hadd AS no? Æ veit ka det ska heita, du driv med to ting. Pop og Korn, du må kaill firmaet POP-KORN». Lydhør som en landsens kulturgründer er, står vi her.

Dog må det sies at selv om Pop-Korn AS oppsto fordi kornbonden Inndal effektivt følger gode innspill, er ingen av medspillerne i det forholdsvis nyfødte selskapet noviser i gamet. Ei heller er de ubeskrevne blad i Midt-Norge. De fleste av mannskapet i Pop-Korn har stått på eller bak scener på små og store arrangement landet rundt i en årrekke. Gründeren har sjøl skrevet seg inn på VG-lista flere ganger.
 

Allsidig

Det er imidlertid ikke bare scenearbeid som legger grunnlaget for Pop-Korns eksistens. I tillegg til at eier Inndal selv står på scenen, produseres både eget og andres musikalske materiale fra et nyrenovert musikkstudio som svarer opp til alt musikkbransjen anno 2022 etterspør. Samtidig tilbyr selskapet inhouse foto og film-tjenester, rådgivning og kommuniksasjonsarbeid.

En stor varebil for backline, FOH og crew-transport har de også, og kan levere tjenester innen turneledelse og stagemanager-funksjon.

Det er med andre ord ikke smågutter Verdal Næringsfrum har fått på laget, og vi gleder oss til å følge dem videre.


 

Les mer